About UsOver ons

Hoe is het begonnen?

Een aantal jaar geleden ben ik uit pure interesse begonnen met het direct benaderen van leveranciers. Ik en mijn vismaten hadden het gevoel dat echt niet alle producten voor het karper vissen zo duur hoeven te zijn. Gedurende deze periode kwam ik erachter dat echt niet alle soorten en maten End-Tackle zo ontzettend duur hoeven te zijn. Zeker wat simpelere producten als Anti-Tangle Sleeves & Line Aligners konden we tegen zeer scherpe prijzen krijgen wanneer we ze in grotere hoeveelheden afnamen. Daarna hebben we besloten om deze producten aan te bieden onder een eigen merk, genaamd CarpCon. Deze merknaam is BOIP geregistreerd en na een KvK inschrijving was dit nieuwe hengelsportmerk een feit.

Onze Boilierecepten

Onze boilies zijn allemaal in eigen keuken ontstaan. Er zijn weken geweest dat er in de hele wijk een 'zoetige' scopex geur hing.... Maar niet alle dagen rook het lekker zoet... Zo is er ook meer dan genoeg geëxperimenteerd met vismelen, zalmolieën, kippenmeel, kippenlever, koekjesmeel etc... Maar wij zijn ervan overtuigd dat deze 'experimentele fase' een vereiste is voor het maken van een goede boilie. Al deze opgedane kennis wordt samen met de beste en meest verse ingrediënten in het aas gestoken. Dit zorgt voor een boilierange die met zorg en aandacht samengesteld is om te presteren onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Een sessie van afgelopen zomer op een groot dressuurwater waar vier vissen gevangen werden, waaronder een 30er en een 40er, ondersteund dit. Lees dit Blogverhaal hier.

Uiteindelijk is er besloten om een aantal van deze recepten te laten draaien. De eerste keuzes waren de Scopex Sweetcorn, RobinRed 'n Garlic en de Strawberry Cheesecake. Twee zoete boilies en één vismeel boilie. Door onze focus op aas niet teveel te verbreden, zijn we ervan overtuigd dat we, met meer aandacht en passie, geschikte en bovenal versgedraaide boilies aan kunnen bieden. Daar bovenop bieden we dan nog mogelijkheden om het aas nóg attractiever te maken d.m.v. Bait Smoke's & Dips.

Tot slot proberen we mooie, scherp geprijsde sets samen te stellen en aan te bieden onder de 'Ready-To-Fish' serie. Deze serie is bedacht om de vissers zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Denk hierbij aan complete sets met voer en handgeknoopte onderlijnen. Door ons getest en bewezen vangtechnieken. Want uiteindelijk is dat waar het allemaal om gaat. Om succesvol je tijd te spenderen aan de waterkant. Hopelijk mogen we jullie allemaal een keertje verwelkomen op onze webshop, bij ons op locatie, of natuurlijk aan de waterkant!

Namens Team CarpCon,

Robin